Depindem unii de alții!

Azi am avut un episod superb în fața mea!
Așteptam la casă să îmi achit produsele, în fața mea o bătrânică frumos și curat îmbrăcată, dar mult prea apăsată de vreme. Spatele îl avea ușor aplecat, mâinile trecute prin greutăți care puteau spune multe povești, iar părul alb îi ieșea pe la ureche de sub o bazma perfect aranjată.

Se îndreaptă către ieșire, eu îmi achit ce am și când ies pe ușă, doamna se oprise la un cătel pe care stăpâna lui îl lega până intra în magazin.
Poate că este greu de descris un sentiment atât de frumos, blândețea și căldura pe care o transmitea bătrânica prin vorbe și mângâieri, dar și iubirea cu care îi răspundea câinele sunt de nedescris.

Eu personal am o sensibilitate pentru copii, bătrâni și pentru cătei, cel mai probabil de la mama mea moștenite.

De ce?

Cel mai probabil pentru că toate trei categoriile depind de cineva. Nimic nu este mai trist să vezi un bătrân uitat de familie care trece singur prin timp, un cățel care cerșește atenție și afecțiune sau un copil care este naiv și neputincios.

Un lucru este sigur: fiecare are nevoie doar de atenția, grija și iubirea ta.
Data viitoare când îi vezi pe strada și mai ales la nevoie, să faci un lucru simplu: să le zâmbești și să le vorbești cu blândețe!

Rezultatele uneori o să te surprindă. Lasă de o parte obiceiurile greșite sau comportamentul respingător, oferă ceea ce ți-ai dori să primești!

Become a better you,
Dorin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *