Ești bărbat? Permite-ți să simți😉

De prea multe ori este blamat în societate că bărbații nu trebuie să fie sentimentali, că noi trebuie sa fim puternici, să nu plângem, să fim “cocoși” tot timpul, să nu arătăm ce simțim.

Acum, uitându-te în jurul tău în timp ce îi critici pe restul, tu care faci pe durul tot timpul, cât de mult bine ți-a adus acest roll de “badboy“?

La modul cel mai serios, în afară de faptul că ai ”dominat” în discuții o puștoaică de 18 ani și ți-a ajuns în pat, mai ai alte reușite din asta ?

Societatea ne împinge să fim într-un anume fel, să avem un tip de îmbrăcăminte, să vorbim într-un fel, ba chiar am ajuns în extrema, să ne gândim dacă ceea ce simțim este greșit și de fapt la noi e problema când poate tu ești singurul normal într-o lume de nebuni.

Am văzut femei care nu au fost cu bărbatii pe care îi plăceau, pentru că nu sunt la standardele impuse de societate(viață socială în cluburi de fițe, mașină, popularitate, etc.), văd bărbați la sala care trag de fiare doar sa impresioneze femei și ei sunt aproape la fel de deștepți ca o maimuță. Aud bărbați(că despre ei vorbim azi) că dacă sunt soft în fața unei femei își pierd din masculinitate.

Și cel mai trist, aud aceste discuții subiective între bărbați, despre ce fel de masculi alfa ar trebui sa devina.

Știi, ar trebui sa te gândesti puțin, înainte să asculți acești masculi care îți dau sfaturi. “Oamenii pe care ii ascult au avut ceva realizări datorita acestei atitudini, au ajuns undeva cu sfaturile astea? 

Dacă tot asculți recomandări, că nu îmi place să le spun sfaturi, măcar fă-o de la cineva care a mai trecut prin situații.

Sfatul meu, după toate experiențele pe care le-am avut, este să faci mereu ce simți, să spui tot ce simți fără să îți pese de ce cred alții. Dacă o faci în fața unei femei și este persoana potrivită te va asculta cu inima deschisă.

Dacă vrei sa plângi fă-o din toată inima, o să simți că încă mai trăiești. Dacă vrei să iubești, asigură-te că asta îți dorești și fă-o din tot sufletul.

Dacă ești furios, de ai călca pe cineva pe cap , dar totuși ești conștient că nu iți e folositor sentimentul, iartă și uită!

Nu este nimic rău să simți ca bărbat, o să pari mai uman și mai plăcut.

Be confident, have self-esteem,

Dorin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *