Tu simți la fel?

Ce săraci sunt unii oameni… Merg deseori cu trenul prin țară și chiar sunt surprins de cât de săraci sunt unii oameni. Trecuți de vârsta a 3-a, cu multe ierni grele în spate… E trist să vezi lucrurile așa. Haine prea vechi să mai știi când au fost cumpărate, pielea încrețită, uneori de bătrânețe, poate la alții de durere și griji.

Uneori mă intreb de ce nu se poate și la noi? De ce a trebuit să trecem ca nație prin asemenea perioade grele si să ne fie mai greu să ne ridicam.

Sunt emoționat să stau de vorbă cu oameni vârstnici, poveștile lor sunt de film, viețile sună acum ca un serial și dacă îți dorești să vezi și să asculți poate deveni unul educativ. Priviții cu blândețe, pentru ca au fost aici înaintea noastră. Ei știu valoarea timpului și este tot ce își mai doresc.

Ma intreb daca mai exista oameni care simt ca mine, care se frustreaza când văd atâta amar în jurul lor și totusi încearcă să obțină o motivație din asta, una personala de a face lucrurile atât de bine încât să schimbi ceva în jurul tău…

Dacă există, sper să nu renunte asa cum nu o voi face nici eu, sper să ne regăsim în viața asta și să ne ajutăm, fie că e la vot, fie că suntem la un necaz sau de ce nu la o bere rece în mijlocul verii.

Iubesc oamenii buni, inteligenti, care sunt motivați să schimbe lumea în bine, ce oferă o mână de ajutor acolo unde este nevoie și sunt cei mai buni în ceea ce fac.

Noi suntem prezentul și viitorul, bătrânii noștri sunt trecutul. Trebuie să inveți din trecut, pentru un viitor mai bun.

Be kind,

Dorin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *