Azi ne-am cunoscut!

Oamenii au stiluri diferite de a privi dragostea, relatiile noi, sentimentele, apropierea asta atâta de naturala dintre un bărbat și o femeie.

Mereu vorbesc cu prietenii pe tema aceasta, “Cum vezi relația în prima lună de viață?”. Uneori se întamplă lucrurile prea repede, uneori prea lent, nu ști cum o să reacționeze la anumite situații partenera/ul, pentru că e cineva nou în viața ta de cele mai multe ori, cât de important este sexul pentru ea/el, sentimentele, ieșirile în oraș. Totul este în ceață la început.

Azi aș vrea să aflu și părere ta.

Eu analizez de obicei lucrurile mai mult când cunosc o fată noua ce îmi atrage atenția, nu am fost așa mereu. A venit o dată cu maturizarea și sincer uneori maturizarea asta nu a venit în cel mai plăcut mod. Nici nu cred ca vine altfel. Când spun analizez, nu mă uit doar dacă este frumoasă, logic. Încerc să văd cât este de matură, cum abordează un lucru simplu ca ieșitul în oraș și cum abordează de exemplu o zi complicată cu multe neprevăzute unde iți trebuie câteva abilități, să mai poți zâmbi la final de zi.

Am învățat să mă cunosc și să știu foarte bine ce vreau de la viata și de la mine înainte să fac asta. Am pretenții foarte mari de la mine și de la persoana care o sa fie lângă mine. Am învățat asta în timp. Prefer să evit situații dacă le miros din timp și prefer să fac un pas în spate, decât sa afecteze pe cineva de lângă mine.

Legat de relații, de ceva timp am dat timp timpului. Am încercat, dar nu mai sunt omul de altă dată, nu mă mai îndrăgostesc atât de ușor, oricât mi-ar plăcea și am grija cui acord timpul meu.

Am învățat niște lecții dure și toate m-au dus la faptul ca trebuie să lucrez eu cu mine și toate lucrurile îți vin în funcție de cine ești și ce faci.

Am fost acuzat uneori că sunt egoist, că de ce acord atenție dacă după renunț. Eu vad altfel: “De ce sa nu renunț la timpul potrivit, dacă totul nu vine natural și reciproc sau dacă vine cu jumătăți de măsură? “

Poate nu e bine pentru amândoi la momentul respectiv, dar poate țin locul ocupat pentru cineva care chiar merită acea persoana. Citeam un citat la un moment dat, care sună cam așa:

If you think she’s just ordinary, someone out in the world is searching for this extraordinary girl

Și acum aș înlocui “Egoismul” meu din deciziile pe care le-am luat, cu “Ne fac un bine pentru viitor“.

Sunt multe moduri de a privi lucrurile, nici nu sunt ușor de înțeles, cu siguranță ai alta părere și vreau să mă contrazici. Am învățat că totul e mai bine treptat și in timp. Așa dovedești că ești conștient de ceea ce faci și nu te arunci cu capul înainte.

Dacă vreau sa înveți ceva, este să îți asumi faptele mereu, să nu cauți scuze. Tratează cu responsabilitate situațiile, ai timp să îți dai seama cât de mult merită implicarea și dragostea într-o noua poveste. În relații nu exista garanții, dar mereu riscul vine cu o lecție bună.

Exista entuziasmul unui nou început, dar uneori îți dai seama că recitești aceeași poveste, dacă nu ești atent.

Too much overthink,

Dorin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *