Cercul meu de aroganți


Hello people, „cf?”,

Vorbim azi despre „aroganții” generației mele, dar nu o să vorbesc despre acei aroganți pe care îi vedeți pe străzi cu pretenții și aparențe de oameni bogați, de mari ”afaceriști”. Vorbesc despre „ăia” care fac un efort în plus, care se implică, vorbesc despre oamenii prezenți cu adevărat în viața fiecăruia dintre noi și au lăsat amprente.

Am avut 48 de ore pline de ședințe cu acești oameni și a fost chiar amuzant când în timpul brainstorming-ului și dezbaterii, Vlad, un coleg și bun prieten, ne spune tuturor: ”Cât de aroganți suntem cu toții când ne susținem parerea” (vine de la generație).

Dar știți care este partea interesantă și unde voiam să ajung?

La oamenii din jurul tău!

În ultimii 5 ani, am văzut tineri cu potențial care s-au pierdut datorită anturajului, acelor oameni, „prietenii” le spuneau mereu: „Lasă băăă, ești student, ai timp sa faci si lucruri serioase”, dar să vă spun adevărul din experienta mea?

Timpul este relativ si nu ne dăm seama cum trece, iar acțiunea își are cel mai mare dușman al său, comoditatea. Nu ne dăm seama cât ne ajută să avem oamenii potriviți alături de noi.

Mă uit la oamenii alături de care îmi petrec majoritatea timpului și abia aștept să ne întâlnim în viitor, să povestim despre nebuniile pe care le facem acum, să râdem cu lacrimi, cum credem acum că avem probleme. Mă gândesc despre ce o să vorbim în 10 ani, la ce o să devină foarte buni și câte visuri și-au atins, dar ce preț au plătit pentru ele?

Oameni dragi, cunoștințe, prieteni, oameni alături de care am colaborat, oameni pe care doar vă salut sau am facut asta o dată in viață, oameni pe care v-am îmbrățișat, asta este pentru voi, deoarece contribuiți la scrierea poveștii mele. Ați fost acolo în momentele extraordinare și în cele urâte, uneori nu vă dați seama că unii dintre voi mi-ați schimbat viața la un moment dat.

Vreau să vă mulțumesc din suflet, pentru momentele frumoase, pentru că mi-ați făcut sufletul mai frumos, pentru momentele urâte, că m-ați făcut mai puternic, pentru îmbrățișările primite atunci când aveam nevoie și pentru shoturile date când spuneam că nu am nevoie! Vă mulțumesc pentru prezență!

Ne vedem in viitor!

Dorin

În oamenii frumoşi este frumoasă și toamna

Plutarh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *